Zaterdag 13 november 2021
11 – 11 Bal Görkese Turken, opening 6×11 seizoen

We mogen weer!! Zaterdag 13 november is het tijd voor het jaarlijks 11-11 bal van de Görkese Turken, waar de Prins en Raad van Elf bekend wordt gemaakt. Dit jaar een extra bijzondere avond, want het is de aftrap van hun jubileumjaar (6×11)!

Let op: we beginnen vroeg dit jaar! De zaal is open vanaf 19.00 uur en het programma start om 19.30. Wees op tijd, anders mis je de onthulling van de Prins, Adjudant en Raad!

Het thema? Niet heel verrassend, maar wel heel leuk: hun verjaardagsfeestje!! 

Heel Kruikenstad is uitgenodigd. Ben jij er ook bij? 

Zondag 14 november 2021
Duo Knotsgek viert 11-jarige Jubileum

Het is zover! Zondag 14 november wordt het weer ouderwets hossen, in de polonaise lopen en meeblèren tijdens het 11-jarige Jubileumfeest van Duo Knotsgek. Naast dit knotsgekke Kruiken duo zullen ook andere leuke artiesten zoals Peter Selie, de Dorini’s, Johnny Purple en Chef Soldaat het podium beklimmen. Dat wordt natuurlijk volle bak gezelligheid van 13:00 – 20:00 uur bij De Heuvel Gallery in Tilburg. Toegang is gratis.

Wat een mijlpaal: 11 jaar Duo Knotsgek! 11 jaar feest, 11 jaar kameraadschap, 11 jaar lieve fans en 11 jaar eigen muziek. Met hits, zoals ‘Hedde gij misschien ADHD’, ‘Die Alpenknotsen’, ‘Anoushka’ en ‘Ik heb unne smiley in de sneuw gepist vur jou’, heeft Duo Knotsgek al vele kroegen en feesttenten op zijn kop gezet. Zo komen ze ook al jarenlang bij De Heuvel Gallery, waar veel Kruiken en Kruikinnen Carnaval vieren.

Duo Knotsgek is in 2010 ontstaan nadat de twee Tilburgse vrienden Fabian Somers en Gerbrand Cools samen besloten een aantal carnavalsliedjes te schrijven. Het begon eigenlijk voor de gein, maar inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een heus feest duo. Samen zorgen ze voor een flinke dosis gezelligheid en sfeer tijdens hun optredens.