Maandag 31 juli 2023
Kermis Horeca Afterparty!

De Tilburgse Kermis Horeca Afterparty! Ook dit jaar weer bij De Heuvel Gallery.

 

MET DANK AAN ONZE SPONSOREN
Logistic Force, Backyard, Heineken, Caramelo Media, Cocktail Lab en Vision Acoustics pakken weer uit. Wij nodigen alle horeca medewerkers, die tijdens de Tilburgse kermis hard hebben gewerkt, uit voor de Tilburgse Kermis Horeca After Party 2023.

Datum

Zet het maar alvast groots in je agenda want op maandag 31 juli vanaf 22.00 uur gaat het dak er af bij De Heuvel Gallery. Na 10 dagen bloed, zweet en blaren is het eindelijk tijd voor het feestje van het jaar  “de Tilburgse Kermis Horeca After Party”

De muziek

Ook dit jaar staan er weer diverse bekende diskjockeys uit de Tilburgse uitgaansscène achter de draaitafels. In de grote zaal op de benedenverdieping zetten we de jarenlange traditie voort. Deze bekende Locals weten waar jullie van houden, dus dit wordt top. En op de eerste etage, in de Club, kunnen de house en techno liefhebbers hun hart ophalen.

Algemeen

Deze avond is er een beperkte garderobe. Collega’s onder invloed van alcohol/drugs worden geweigerd aan de deur. Toiletten bevinden zich in de hal op de benedenetage, op de eerste verdieping en bij de Binnentuin staat een extra toiletwagen.

De speciale Kermis Horeca Afterparty prijzen

Dankzij onze sponsors kunnen wij ook dit jaar weer speciale horeca prijzen hanteren. De consumptiebonnen kosten € 2,50 per stuk. In de Binnentuin is er wederom een Bottle Service aanwezig waar je jouw favorieten fles sterke drank aangevuld met frisdrank kunt kopen.

Tip: bestel van tevoren consumptiebonnen. Deze worden dan samen met de tickets en een kwitantie bij je bezorgd. Ook dit zorgt voor een betere doorstroming tijdens de avond.

Toegang

Er wordt deze avond alleen toegang verleend aan horeca medewerkers die in het bezit zijn van een ticket. De afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat diverse bezoekers niet gerelateerd waren aan een horeca zaak. Daarom willen wij met klem vragen enkel het aantal kaarten te bestellen naar het aantal medewerkers die aanwezig willen zijn tijdens de Kermis Horeca Afterparty. Zo kunnen wij er samen met jullie voor zorgen dat er enkel en alleen horecamedewerkers aanwezig zijn. Het is dus niet de bedoeling dat de eventuele overige kaarten worden weggeven aan derden.

Wij hebben er al zin in en zien jullie graag op maandag 31 juli aanstaande!

Tickets bestellen

Wil jij en/of je medewerk(st)ers/collega’s aanwezig zijn? Laat dit dan zo spoedig mogelijk weten door een mail te sturen naar after@deheuvelgallery.nl. Graag je bedrijfsnaam en het gewenste aantal tickets (en evt. het aantal consumptiebonnen) in de mail toevoegen. Tijdens de kermisweek worden de tickets bij jullie afgegeven. Zonder ticket en legitimatie verlenen wij geen toegang.

Met vriendelijke groet, Team De Heuvel Gallery

Tijden: 22:00 – 04:00 uur
Tickets: Op aanvraag; via after@deheuvelgallery.nl

Volg onze socials voor meer informatie over de evenementen!