Dinershow Tilburg, geef een geweldig feestje!

Wilt u een bijzonder feest geven? Kies dan voor De Heuvel Gallery

Dinnershow Tilburg

Wilt u een bijzonder feest geven? Kies dan voor een dinnershow in Tilburg! U schotelt uw gasten op deze manier totaal iets anders voor dan een standaard feestje. U hebt vast weleens gehoord van een dinnershow, maar mogelijk weet u niet goed wat u hierbij voor moet stellen. Er wordt namelijk een show opgevoerd terwijl gasten genieten van een overheerlijk en (meestal) uitgebreid diner. Wilt u een dinnershow regelen? Dan bent u bij De Heuvel Gallery aan het juiste adres.

Dinnershow Tilburg

Ervaring van anderen

“Ontzettend lekker en gezellig! Het warme én koude buffet was uitstekend verzorgd met heel veel keus en dus heel erg lekker. Aanrader om hier met een grote groep mensen te genieten van een gezellig en lekker avondje!”

Gemeente Tilburg

“Geweldige middag/avond gehad bij De Heuvel Gallery! Super verzorgde barbecue voor 100 personen. Zeer goede sfeer, kwaliteit en top bediening! Jullie hebben dit afdelingsuitje van Interpolis tot een succes gemaakt!”

Interpolis

Waarom voor ons kiezen?

Gastvrijheid

Multifunctioneel

Volledig ontzorgen

Professioneel

Contactformulier

Bel ons direct

Waarom De Heuvel Gallery voor een geweldig feestje?

Zoekt u nog een locatie voor jouw dinnershow in Tilburg? Dan bent u bij De Heuvel Gallery aan het juiste adres. Nu vraagt u ongetwijfeld af waarom u juist voor deze locatie moet kiezen. Dit heeft een aantal redenen.

  • Allereerst biedt De Heuvel Gallery u een groot aantal mogelijkheden voor het diner, de show of bedrijfsuitje. Zo kunt u diverse ruimtes gebruiken. De verschillende ruimtes van dit zalencentrum bieden plaats aan groepen van verschillende groottes. Hierdoor is het mogelijk om een dinnershow in Tilburg op deze locatie voor zowel een kleine of grote groep te geven.
  • Naast het grote aantal mogelijkheden in Tilburg op deze locatie is De Heuvel Gallery ook goed bereikbaar. De locatie is namelijk gelegen in het centrum van Tilburg. Hierdoor is het mogelijk dat de bezoekers van uw dinnershow in Tilburg deze locatie met nagenoeg ieder vervoersmiddel bereiken. De Heuvel Gallery ligt bijvoorbeeld op loopafstand van het station. Hebt u geen zin om te lopen of bent u slecht ter been? Dan kunt u nog steeds met het openbaar vervoer komen. Er bevindt zich namelijk een bushalte voor de deur van dit zalencentrum. U kunt dus de bus pakken naar De Heuvel Gallery wanneer u met de trein arriveert op het Centraal Station van Tilburg. Ook per fiets kunnen gasten prima naar locatie van De Heuvel Gallery komen. In de directe omgeving is namelijk een bewaakte fietsenstalling te vinden. Komt u met de auto? Dan is het mogelijk deze in één van de drie openbare parkeergarages in de buurt van De Heuvel Gallery parkeren.

Laat jouw show volledig organiseren
Het organiseren van een dinnershow is niet iets wat u dagelijks doet. Uiteraard wilt u niets vergeten en mag het uw gasten op locatie  aan niets ontbreken. Toch gebeurt dit vaak wel wanneer u de organisatie volledig voor eigen rekening neemt, het zij entertainment of iets van het diner. Indien u een dinnershow in Tilburg bij De Heuvel Gallery houdt, hoeft u hier echter niet bang voor te zijn. Waarom niet? Omdat u er ook voor kunt kiezen om de organisatie van uw feestje op onze locatie volledig uit handen te geven. Ja ook dat is mogelijk!

Bij De Heuvel Gallery hebben ze inmiddels jarenlange ervaring voor wat betreft de organisatie van feesten, partijen, bedrijfsuitjes en andere evenementen . Ook hebben er al meerdere dinnershows op deze locatie plaatsgevonden. U weet dus zeker dat uw feest of partij tot in de puntjes, inclusief bijvoorbeeld entertainment geregeld wordt wanneer u kiest voor De Heuvel Gallery. Uiteraard trekt het zalencentrum bij de organisatie van uw show niet volledig zijn eigen plan. Het feest wordt altijd georganiseerd in nauw overleg met u. Zodoende wordt het dus echt een feest met her diner zoals u zelf in uw hoofd hebt. En dat terwijl u zelf niets hoeft te regelen voor jouw feest in Tilburg!

Wat wordt er geserveerd tijdens een zo’n evenement in Tilburg?

Wilt u een dinnershow in Tilburg houden bij De Heuvel Gallery? Dan bent u vast en zeker benieuwd naar wat voor diner er geserveerd wordt tijdens de show. De bezoekers kunnen eigenlijk altijd kiezen uit een ruim aanbod aan etenswaren bij het diner. Er wordt doorgaans namelijk een buffet geserveerd. Het diner  bevat een grote variatie aan voedsel. Hierdoor is er eigenlijk voor iedereen altijd wel iets smakelijks te vinden. Ook voor kinderen is er genoeg te eten. Er wordt namelijk rekening gehouden met de aanwezigheid van kinderen. U hoeft er dus niet bang voor te zijn dat zij niets van het buffet lusten.

Hebt u speciale wensen of eisen voor een dinnershow in Tilburg zoals entertainment? Geef dit dan vooral door aan De Heuvel Gallery. Wanneer het tijdig aangegeven wordt, kan De Heuvel Gallery namelijk rekening met u en/of uw gasten houden. Dit is bijvoorbeeld mogelijk en handig wanneer u zwanger bent, een dieet volgt of allergisch bent voor bepaalde producten. Organiseert u zelf uw feestje in Tilburg bij De Heuvel Gallery? Dan kun u in het voortraject natuurlijk al aangeven wat uw wensen zijn. Uiteraard doet De Heuvel Gallery er alles aan om zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen voor uw feest in Tilburg. https://www.wateenlocatie.nl/

Lees meer