Studentenevenementen

De Heuvel Gallery is dé evenementenlocatie in Tilburg. Met maar liefst 10 verschillende ruimtes kunnen wij voor iedereen een evenement op maat aanbieden! Of het nu gaat om een (studenten-)gala, verjaardag, jubileum, bruiloft of een groter dance event dit is allemaal mogelijk bij De Heuvel Gallery.
Door de centrale ligging in het centrum van Tilburg is De Heuvel Gallery binnen loopafstand van het station (5 minuten), of verschillende grote parkeergarages (5 minuten).

Studentenvereniging of Studievereniging
Zit jij in een studenten- of studievereniging en ben je op zoek naar een toffe, unieke en multifunctionele locatie? Dan ben je bij De Heuvel Gallery aan het juiste adres! Al vele jaren hebben we vaste samenwerkingen met bekende verenigingen als T.F.V. De Smeetskring, TRS Vidar, Asset Tilburg, etc. De Heuvel Gallery is één van hun vaste locaties voor hun evenementen en feesten. Uiteraard tegen speciale tarieven. Ook wordt het bekende Januaribal en het Bal Masque al jaren bij ons georganiseerd. Samen hebben we deze mooi evenementen laten ontwikkelen en groeien tot de tofste feestjes waar iedereen bij wil zijn!

Ga je een evenement organiseren in de vorm van bijvoorbeeld een:

  • Jubileumfeest
  • Bestuurswissel feest
  • Eindejaarsfeest
  • Gala
  • Algemene Ledenvergadering
  • Bier Cantus
  • Etc.

Of wat voor gelegenheid dan ook en wil je écht eens wat anders? Dan staan wij voor je klaar!

Op maat gemaakt

Doordat De Heuvel Gallery de beschikking heeft over 10 verschillende unieke ruimtes kunnen wij de ruimte aanbieden die bij jouw vereniging past. Of het nu een groep is van 15 of 1.500 personen dit is geen enkel probleem.

Geluid

De beleving en het geluid tijdens je evenement is van essentieel belang. Daarom heeft De Heuvel Gallery ervoor gekozen om een samenwerking aan te gaan met Vision Acoustic. Zij zijn de partij die het geluid naar een hoger niveau weten te tillen. Vision Acoustic staat voor zuiver geluid & design.

Klinkt goed! Hoe nu verder?
Stap 1: Neem contact op en vertel ons alles over je wensen
Stap 2: We nemen globaal de mogelijkheden door & Plannen een vrijblijvende afspraak
Stap 3: Rondleiding eventlocatie. Indien wenselijk.
Stap 4: Verdere inventarisatie van je behoefte, wensen en/of eisen
Stap 5: Je ontvangt vrijblijvend een voorstel
Stap 6: Voorstel volledig afstemmen op jouw wensen
Stap 7: Organiseren van een onvergetelijk evenement.

Agenda
De Heuvel Gallery draagt veelal zorg voor besloten evenementen. Onze beschikbaarheid is dan ook op aanvraag.

Volg onze Facebookpagina voor alle actuele (openbare) evenementen  of neem contact op.

Ervaring van anderen

“Ontzettend lekker en gezellig! Het warme én koude buffet was uitstekend verzorgd met heel veel keus en dus heel erg lekker. Aanrader om hier met een grote groep mensen te genieten van een gezellig en lekker avondje!”

Gemeente Tilburg

“Geweldige middag/avond gehad bij De Heuvel Gallery! Super verzorgde barbecue voor 100 personen. Zeer goede sfeer, kwaliteit en top bediening! Jullie hebben dit afdelingsuitje van Interpolis tot een succes gemaakt!”

Interpolis