Zoekt u een geschikte feestlocatie in Tilburg?

Zalen

Zalen

De Heuvel Gallery is dé evenementenlocatie in Tilburg met maar liefst 10 verschillende sfeervolle ruimtes. Geschikt voor elk soort evenement! Alle ruimtes hebben een eigen sfeer, capaciteit en kent zijn eigen mogelijkheden. Diverse ruimtes kunnen ook met elkaar verbonden worden tijdens uw evenement. Hierbij kunt u bijv. diverse DJ area’s creëren of diverse ruimtes creëren voor uw gasten met in iedere ruimte weer een andere beleving (entertainment, spijzen, zitgelegenheid, etc.) Vraag gerust naar de mogelijkheden, de grootte van een ruimte voor uw evenement is namelijk erg van belang. U wilt immers niet dat de ruimte te groot is, want dat is ongezellig, maar natuurlijk moet de ruimte ook niet te klein zijn. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke ruimte of ruimtes er geschikt zijn voor uw evenement. Neem gerust contact met ons op zodat we de diverse wensen en mogelijkheden kunnen bespreken

Vergaderzaal

4 tot 40 personen

Vergaderzaal

Zaal voor 4 tot 40 personen

Gelegenheid

Tot 100 personen

Gelegenheid

Zaal voor 100 personen

Pub

20 tot 150 personen

Pub

Zaal voor 20 tot 150 personen

Café de Nachtwacht

30 tot 80 personen

Nachtwacht

Zaal voor 30 tot 80 personen

Binnentuin

30 tot 120 personen

Binnentuin

Zaal voor 30 tot 120 personen

Club

120 tot 220 personen

Club

Zaal voor 120 tot 220 personen

Main

250 tot 500 personen

Main

250 tot 500 personen

Lounge

Lounge

Extra ruimte ter uitbreiding van uw evenement

Smikken & Smullen

tot 60 personen

Smikken & Smullen

Tot 60 personen

Ervaring van anderen

“Ontzettend lekker en gezellig! Het warme én koude buffet was uitstekend verzorgd met heel veel keus en dus heel erg lekker. Aanrader om hier met een grote groep mensen te genieten van een gezellig en lekker avondje!”

Gemeente Tilburg

“Geweldige middag/avond gehad bij De Heuvel Gallery! Super verzorgde barbecue voor 100 personen. Zeer goede sfeer, kwaliteit en top bediening! Jullie hebben dit afdelingsuitje van Interpolis tot een succes gemaakt!”

Interpolis