Publieksevenementen

De Heuvel Gallery is dé evenementenlocatie in Tilburg. Met maar liefst 10 verschillende ruimtes kunnen wij voor iedereen een evenement op maat aanbieden! Of het nu gaat om een (studenten-)gala, verjaardag, jubileum, bruiloft of een groter dance event dit is allemaal mogelijk bij De Heuvel Gallery.
Door de centrale ligging in het centrum van Tilburg is De Heuvel Gallery binnen loopafstand van het station (5 minuten), of verschillende grote parkeergarages (5 minuten).

Op maat gemaakt

Doordat De Heuvel Gallery de beschikking heeft over 10 verschillende unieke ruimtes kunnen wij de ruimte aanbieden die bij u past. Of het nu een groep is van 15 of 1.300 personen dit is geen enkel probleem.

Geluid

De beleving en het geluid tijdens u evenement is van essentieel belang. Daarom heeft De Heuvel Gallery ervoor gekozen om een samenwerking aan te gaan met Vision Acoustic. Zij zijn de partij die het geluid naar een hoger niveau weten te tillen. Vision Acoustic staat voor zuiver geluid & design.


Agenda

De Heuvel Gallery draagt veelal zorg voor besloten evenementen. Onze beschikbaarheid is dan ook op aanvraag.

Volg onze Facebookpagina voor alle actuele evenementen en voor meer informatie.

Ervaring van anderen

“Ontzettend lekker en gezellig! Het warme én koude buffet was uitstekend verzorgd met heel veel keus en dus heel erg lekker. Aanrader om hier met een grote groep mensen te genieten van een gezellig en lekker avondje!”

Gemeente Tilburg

“Geweldige middag/avond gehad bij De Heuvel Gallery! Super verzorgde barbecue voor 100 personen. Zeer goede sfeer, kwaliteit en top bediening! Jullie hebben dit afdelingsuitje van Interpolis tot een succes gemaakt!”

Interpolis