Publieksevenementen

De Heuvel Gallery is dé evenementenlocatie in Tilburg. Met maar liefst 10 verschillende ruimtes kunnen wij voor iedereen een evenement op maat aanbieden! Of het nu gaat om een (studenten-)gala, verjaardag, jubileum, bruiloft of een groter dance event; dit is allemaal mogelijk bij De Heuvel Gallery. Door de centrale ligging in het centrum van Tilburg is De Heuvel Gallery binnen loopafstand van het station (5 minuten), ook zijn er verschillende grote parkeergarages in de buurt (2-5 minuten).

Event organisator
Bent u een event organisator en bent u op zoek naar een unieke en mooie locatie in hartje Tilburg om uw concept of evenement verder uit te bouwen? De Heuvel Gallery heeft al vele samenwerkingen met organisatoren, om samen te bouwen aan een nóg mooier evenement. We bundelen de krachten en zorgen er zo voor dat alle gasten en bezoekers een top evenement kunnen beleven. Zo dragen wij bijv. zorg voor alle facilitaire zaken, de dranken, medewerkers, beveiliging, geluid, garderobe, toiletten, etc. U als event organisator zorgt voor de bezoekers, reclame en eventuele overige zaken die van toepassing zijn. Afhankelijk van de invulling en wensen bespreken we de precieze verdeling, om zo samen een mooi evenement te organiseren.

Op maat gemaakt

Doordat De Heuvel Gallery de beschikking heeft over 10 verschillende unieke ruimtes kunnen wij de ruimte aanbieden die bij u en uw evenement past. Of het nu een groep is van 150 of 1.300 personen dit is geen enkel probleem.

Geluid

De beleving en het geluid tijdens u evenement is van essentieel belang. Daarom heeft De Heuvel Gallery ervoor gekozen om een samenwerking aan te gaan met Vision Acoustic. Zij zijn de partij die het geluid naar een hoger niveau weten te tillen. Vision Acoustic staat voor zuiver geluid & design.


Agenda

De Heuvel Gallery draagt veelal zorg voor besloten evenementen. Onze beschikbaarheid is dan ook op aanvraag. Wilt u graag een evenement bij ons organiseren? Neem gerust contact op zodat we de beschikbaarheid en mogelijkheden kunnen nakijken.

Volg daarnaast onze Facebookpagina voor alle actuele (openbare) evenementen en voor meer informatie rondom evenementen.

Klinkt goed! Hoe nu verder?
Stap 1: Neem contact op en vertel ons alles over uw wensen
Stap 2: We nemen globaal de mogelijkheden door & Plannen een vrijblijvende afspraak
Stap 3: Rondleiding eventlocatie. Indien wenselijk.
Stap 4: Verdere inventarisatie van uw behoefte, wensen en/of eisen
Stap 5: U ontvangt vrijblijvend een voorstel
Stap 6: Voorstel volledig afstemmen op uw wensen
Stap 7: Organiseren van een onvergetelijk evenement.

Ervaring van anderen

“Ontzettend lekker en gezellig! Het warme én koude buffet was uitstekend verzorgd met heel veel keus en dus heel erg lekker. Aanrader om hier met een grote groep mensen te genieten van een gezellig en lekker avondje!”

Gemeente Tilburg

“Geweldige middag/avond gehad bij De Heuvel Gallery! Super verzorgde barbecue voor 100 personen. Zeer goede sfeer, kwaliteit en top bediening! Jullie hebben dit afdelingsuitje van Interpolis tot een succes gemaakt!”

Interpolis