Evenementenlocatie Tilburg

Wilt u een bijzonder evenement organiseren? Kies dan voor onze stijlvolle evenementenlocatie in Tilburg!

Bent u op zoek naar een flexibele, veelzijdige en bovenal stijlvolle evenementenlocatie in Tilburg? De Heuvel Gallery is een prachtige evenementenlocatie midden in het centrum van deze gezellige stad. Wij bieden u diverse zalen, multifunctionele ruimtes en de mogelijkheid tot een heerlijk buffet of lekkere hapjes. Ons kwalitatief uitstekende geluidssysteem zorgt ervoor dat elk evenement een waar feest wordt en uw bezoekers of gasten kunnen genieten van een onvergetelijke avond. Of u nu evenementenlocaties in Tilburg zoekt voor een gala, personeelsfeest, kerstfeest, nieuwjaarsborrel, verjaardag, jubileum of clubnacht: samen zorgen we voor een geweldige bijeenkomst. Neem direct contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Terugbelactie

Laat uw gegevens achter, wij bellen u z.s.m. terug!

Evenementenlocatie in Tilburg voor 100 – 1500 personen

Bij De Heuvel Gallery staat de beleving van u en uw gasten of bezoekers voorop. Het is dan ook essentieel dat u een goed gevoel heeft over onze evenementenlocaties in Tilburg. Wij zorgen er samen met u voor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld en klaar staat voor de desbetreffende dag. We beschikken over maar liefst 10 verschillende zalen en hebben ruimte voor 100 tot 1500 bezoekers! Er zijn al vele grote evenementen georganiseerd bij De Heuvel Gallery. Daarom weten wij precies hoe we elke gelegenheid optimaal voorbereiden. Het is zelfs mogelijk om meerdere ruimtes met elkaar te koppelen voor een prettige doorloop. Bespreek uw wensen uitgebreid met ons, dan kunnen wij kijken naar de mogelijkheden.

Vergaderzaal

4 tot 40 personen

Vergaderzaal

Zaal voor 4 tot 40 personen

Gelegenheid

Tot 100 personen

Gelegenheid

Zaal voor 100 personen

Pub

20 tot 150 personen

Pub

Zaal voor 20 tot 150 personen

Café de Nachtwacht

30 tot 80 personen

Nachtwacht

Zaal voor 30 tot 80 personen

Binnentuin

30 tot 120 personen

Binnentuin

Zaal voor 30 tot 120 personen

Club

120 tot 220 personen

Club

Zaal voor 120 tot 220 personen

Main

250 tot 500 personen

Main

250 tot 500 personen

Lounge

Lounge

Extra ruimte ter uitbreiding van uw evenement

Smikken & Smullen

tot 60 personen

Smikken & Smullen

Tot 60 personen

Zakelijk en particulier

Wat uw wensen ook zijn; onze ruime, praktische en bijzondere evenementenlocaties in Tilburg bieden u waar u naar op zoek bent. Wilt u een eetgelegenheid bij uw evenement voegen? Geef dan gerust alle dieetwensen aan ons door zodat wij uw gasten een heerlijke beleving kunnen bieden waar iedereen van kan genieten. Samen stellen we geschikt menu, buffet of een combinatie van verrassende hapjes samen. Wij beschikken over een geweldig geluidsysteem van Vision Acoustic, waardoor u hier naast intieme evenementen ook indrukwekkende publieksevenementen en clubnachten kunt organiseren.

Daarnaast zijn wij ook een evenementenlocatie in Tilburg die enorm geschikt is voor het organiseren van zakelijke bijeenkomsten. Zou u graag een netwerkborrel willen organiseren voor uw zakenrelaties, collega’s of klanten? Dan is De Heuvel Gallery de uw plek.

locatie evenementen tilburg

Evenementenlocatie in hartje Tilburg

Onze evenementenlocatie in Tilburg is uitstekend te bereiken dankzij de centrale ligging in het centrum. Het centraal station ligt op een paar minuten loopafstand, om de hoek van De Heuvel Gallery bevindt zich een (gratis!) bewaakte fietsenstalling, vele parkeergarages en voor de deur bevindt zich een bushalte. De fantastische bereikbaarheid van onze evenementenlocatie is een groot voordeel voor alle gasten en bezoekers.

Vraag een offerte aan!

Zou u graag meer informatie willen over de mogelijkheden? Dan horen we het graag! Bespreek uw wensen en ideeën met ons zodat wij met u mee kunnen denken. Neem snel contact met ons of vraag vrijblijvend een offerte aan. Natuurlijk is het mogelijk om onze veelzijdige evenementenlocatie in Tilburg op voorhand te bekijken, wij geven u graag een rondleiding. De Heuvel Gallery is dé locatie voor uw volgende evenement.

evenementenlocatie de heuvel gallery

Ervaring van anderen

“Ontzettend lekker en gezellig! Het warme én koude buffet was uitstekend verzorgd met heel veel keus en dus heel erg lekker. Aanrader om hier met een grote groep mensen te genieten van een gezellig en lekker avondje!”

Gemeente Tilburg

“Geweldige middag/avond gehad bij De Heuvel Gallery! Super verzorgde barbecue voor 100 personen. Zeer goede sfeer, kwaliteit en top bediening! Jullie hebben dit afdelingsuitje van Interpolis tot een succes gemaakt!”

Interpolis

Waarom voor ons kiezen?

Gastvrijheid

Multifunctioneel

Volledig ontzorgen

Professioneel

Contactformulier

Lees meer