Feestlocatie Tilburg

Wilt u een bijzonder feest geven? Kies dan voor een feestlocatie bij de Heuvel Gallery in Tilburg!

Feestlocatie Tilburg

Zoekt u een stijlvolle, veelzijdige en vooral gezellige locatie waar u binnenkort een feest of evenement kunt organiseren? De Heuvel Gallery in hartje Tilburg staat graag voor u klaar! Dankzij onze diverse zalen, multifunctionele ruimtes, mogelijkheid tot heerlijke spijzen en een geweldig geluidssysteem geeft u uw gasten gegarandeerd een onvergetelijke avond. Samen met ons organiseert u altijd een fantastisch evenement, gala, personeelsfeest, kerstfeest, nieuwjaarsborrel, verjaardag, jubileum of dansfeest. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij al uw zorgen bij u wegnemen en zorgen we samen voor een geweldige dag, avond of nacht. Lees verder om u in te lezen over de verschillende mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

feestlocatie tilburg

Eindeloze mogelijkheden dankzij onze feestlocaties in Tilburg

Bij De Heuvel Gallery vinden we het essentieel dat u een goed gevoel heeft over onze locatie en dat alles voor u tot in de puntjes wordt geregeld. Onze feestlocatie in Tilburg heeft plek voor maar liefst 100 tot 1500 bezoekers en beschikt over 10 verschillende zalen. Hierdoor is het mogelijk om ook grotere evenementen bij ons te organiseren. De ruimtes kunnen naar wens zelfs gekoppeld worden voor meer capaciteit of voor een specifieke functionaliteit per ruimte; denk hierbij aan diverse area’s, een fotobooth of een ruimte waar wat gezellige zitjes staan om rustig bij te kletsen. De mogelijkheden zijn eindeloos, flexibiliteit staat bij ons op nummer 1 zodat we u kunnen bieden waar u naar op zoek bent.

Veelzijdig en flexibel

Wat voor evenement u ook organiseert, onze onlangs verbouwde feestlocatie in Tilburg sluit aan bij al uw verwachtingen. Wanneer er spijzen geserveerd mogen worden tijdens uw evenement, is het uiteraard mogelijk om alle dieetwensen aan ons door te geven. Alles om uw gasten een topevenement naar uw voorkeuren te kunnen bieden. Daarnaast beschikken wij over een schitterend geluidssysteem van Vision Acoustic, wat het echt geschikt maakt voor publieksevenementen en clubnachten. Natuurlijk hoeft dat niet het uitgangspunt voor uw reservering te zijn en bieden we ook diverse mogelijkheden voor een zakelijke bijeenkomst. Wilt u graag een netwerkborrel organiseren voor uw partners, klanten of collega’s? Denk dan aan De Heuvel Gallery in Tilburg voor een stijlvolle locatie.

Praktisch gelegen feestlocatie Tilburg

Onze feestlocatie in Tilburg ligt op loopafstand van het centraal station en is uitstekend bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Om de hoek bevindt zich een (gratis!) bewaakte fietsenstalling en vele parkeergarages. Bij de Heuvel Gallery zorgen we dat u niet alle verantwoordelijkheid draagt voor uw evenement, en dat scheelt een hoop zorgen. We gaan altijd uitgebreid met u in gesprek om uw wensen en voorkeuren helder te krijgen en zijn altijd geheel transparant over het budget. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan, wel zo handig. Plan een vrijblijvende afspraak met ons in en kom gerust een keertje kijken bij onze feestlocaties in Tilburg!

Beleef een prachtige avond bij De Heuvel Gallery

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij staan u graag te woord. Bespreek uw voorkeuren met ons zodat wij een vrijblijvend voorstel kunnen maken, geheel afgestemd op uw wensen en budget. Wij organiseren met plezier een onvergetelijk feest in onze prachtige locatie in Tilburg! Neem snel contact met ons op zodat we samen kunnen bekijken hoe de desbetreffende dag of avond eruit gaat zien.

feestlocaties tilburg de heuvel gallery

Ervaring van anderen

“Ontzettend lekker en gezellig! Het warme én koude buffet was uitstekend verzorgd met heel veel keus en dus heel erg lekker. Aanrader om hier met een grote groep mensen te genieten van een gezellig en lekker avondje!”

Gemeente Tilburg

“Geweldige middag/avond gehad bij De Heuvel Gallery! Super verzorgde barbecue voor 100 personen. Zeer goede sfeer, kwaliteit en top bediening! Jullie hebben dit afdelingsuitje van Interpolis tot een succes gemaakt!”

Interpolis

Waarom voor ons kiezen?

Gastvrijheid

Multifunctioneel

Volledig ontzorgen

Professioneel

Contactformulier

Bel ons direct

Wat heeft De Heuvel Gallery u te bieden?

Komt feestlocatie Tilburg van De Heuvel Gallery u niet bekend voor? Dan bent u ongetwijfeld benieuwd wat voor feestlocatie wij te bieden hebben. Laten we beginnen te vertellen dat het u bij deze feestlocatie in Tilburg aan helemaal niets ontbreekt. Zo heeft De Heuvel Gallery in Tilburg verschillende zalen als feestlocatie voor evenementen. U treft er allereerst twee grote zalen aan op deze locatie voor de grotere feesten. Daarnaast beschikt deze feestlocatie in Tilburg ook over twee cafés, die uitermate geschikt zijn voor een feest of borrel. Wie denkt dat we het nu wel gehad hebben, heeft het mis. Deze feestlocatie in Tilburg bestaat namelijk ook nog uit een private dining room, een vergaderruimte, een indoor barbecue restaurant, een afgesloten binnentuin en een sfeervolle rookkamer.

Feestlocatie Tilburg voor een klein of groot feest?

Doordat u verschillende mogelijkheden hebt bij De Heuvel Gallery, is dit ook de ideale feestlocatie in Tilburg voor uw feest. Het maakt niet uit of het een feest betreft voor honderden mensen of een borrel voor slechts twintig. De Heuvel Gallery in Tilburg heeft een locatie,  een feestlocatie, voor feesten tot wel 1400 mensen. Het kleinste gezelschap waarmee u een feest kunt houden bij deze feestlocatie in Tilburg is twintig mensen. Deze locatie leent zich dus uitstekend voor zowel grote feesten als voor partijen in een kleine samenstelling.

De verschillende mogelijkheden van deze feestlocatie in Tilburg

Bij feestlocatie Tilburg van De Heuvel Gallery kunt u in totaal uit zeven verschillende opties kiezen om uw feest te houden. We zetten ze hieronder de feestlocaties in tilburg op een rijtje.

Alle feestlocaties van De Heuvel Gallery

  • Zaal: De Pub

Deze feestlocatie in Tilburg leent zich uitstekend voor evenementen een groep van 20 tot 150 man. De Pub bestaat uit twee delen die direct met elkaar in verbinding staan. Gasten kunnen op deze locatie niet alleen zitten, maar ook losgaan op de dansvloer. Dankzij dezelfde muziekinstallatie wordt in beide ruimtes dezelfde muziek gedraaid, waardoor u eenheid houdt op uw feest. De Pub beschikt daarnaast over een grote bar.

  • Zaal: De Salon

De grootse ruimte voor een evenement binnen De Heuvel Gallery in Tilburg is de Salon. Deze locatie biedt plek aan 250 tot wel 500 man. De Salon is uitermate geschikt voor personeelsfeesten van grote bedrijven, maar bijvoorbeeld ook voor trouwerijen. Er zijn twee bars aanwezig en de Salon beschikt over een grote dansvloer en goede muziekinstallatie. Alle ingrediënten zijn hier dus aanwezig voor een geslaagd evenement.

  • De Vergaderzaal

Zoekt u een locatie voor een vergadering? Dan is de Vergaderruimte van De Heuvel Gallery in Tilburg vast en zeker iets voor u. Er kan hier vergaderd worden in samenstellingen van vier tot wel veertig personen. De Vergaderzaal van deze feestlocatie in Tilburg is voorzien van een beamer, flip-over, koffiezetapparaat en koelkast. Daarnaast heeft de Vergaderzaal draadloos internet en diverse oplaadpunten voor elektrische apparaten.

  • Zaal: De Gelegenheid

Viert u een feest met maximaal 100 personen? Kies dan voor de Gelegenheid van deze feestlocatie in Tilburg. Deze ruimte leent zich uitstekend voor verjaardagen of recepties, maar kan ook omgetoverd worden tot ruime eetzaal voor een diner of lunch. De Gelegenheid wordt ook geregeld gebruikt voor grote groepen die willen vergaderen.

  • Zaal: De Nachtwacht

Op zoek naar een feestlocatie in Tilburg met dezelfde sfeer als De Pub maar dan kleiner? Dan is de Nachtwacht zeker geschikt. Deze ruimte heeft een eigen ingang naast De Heuvel Gallery en bestaat uit twee verdiepingen. Hierdoor biedt de Nachtwacht ruimte aan 30 tot 80 personen, die zowel kunnen zitten als kunnen dansen.

  • Zaal: De Acapulco

De Acapulco is de op één na grootste zaal van De Heuvel Gallery. U kunt hier 120 tot 220 gasten in kwijt. Er is een ruime dansvloer, maar het is ook mogelijk om hier een buffet te plaatsen. Door de omvang van de ruimte leent de Acapulco zich ook uitstekend voor bijvoorbeeld presentaties.

  • De Binnentuin

De Binnentuin is een overdekte feestlocatie die omsloten wordt door De Heuvel Gallery. De tuin is overkapt, waardoor u er altijd droog en windstil een feest kunt geven. Deze ruimte leent zich voor een groep van 30 tot 120 gasten. Indien er geen feest is, leent de Binnentuin zich als plek om even af te koelen van het gefeest. Indien het weer een beetje redelijk is, kan er ook gebarbecued worden. De Binnentuin beschikt tevens over een eigen bar.

Feestlocaties in tilburg: https://www.wateenlocatie.nl/

Lees meer