Feestlocatie Tilburg

Wilt u een bijzonder feest geven? Kies dan voor een feestlocatie bij de Heuvel Gallery in Tilburg!

Feestlocatie Tilburg

Zoekt u een stijlvolle, veelzijdige en vooral gezellige locatie waar u binnenkort een feest of evenement kunt organiseren? De Heuvel Gallery in hartje Tilburg staat graag voor u klaar! Dankzij onze diverse zalen, multifunctionele ruimtes, mogelijkheid tot heerlijke spijzen en een geweldig geluidssysteem geeft u uw gasten gegarandeerd een onvergetelijke avond. Samen met ons organiseert u altijd een fantastisch evenement, gala, personeelsfeest, kerstfeest, nieuwjaarsborrel, verjaardag, jubileum of dansfeest. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij al uw zorgen bij u wegnemen en zorgen we samen voor een geweldige dag, avond of nacht. Lees verder om u in te lezen over de verschillende mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Terugbelactie

Laat uw gegevens achter, wij bellen u z.s.m. terug!

feestlocatie tilburg

Eindeloze mogelijkheden dankzij onze feestlocaties in Tilburg

Bij De Heuvel Gallery vinden we het essentieel dat u een goed gevoel heeft over onze locatie en dat alles voor u tot in de puntjes wordt geregeld. Onze feestlocatie in Tilburg heeft plek voor maar liefst 100 tot 1500 bezoekers en beschikt over 10 verschillende zalen. Hierdoor is het mogelijk om ook grotere evenementen bij ons te organiseren. De ruimtes kunnen naar wens zelfs gekoppeld worden voor meer capaciteit of voor een specifieke functionaliteit per ruimte; denk hierbij aan diverse area’s, een fotobooth of een ruimte waar wat gezellige zitjes staan om rustig bij te kletsen. De mogelijkheden zijn eindeloos, flexibiliteit staat bij ons op nummer 1 zodat we u kunnen bieden waar u naar op zoek bent.

Veelzijdig en flexibel

Wat voor evenement u ook organiseert, onze onlangs verbouwde feestlocatie in Tilburg sluit aan bij al uw verwachtingen. Wanneer er spijzen geserveerd mogen worden tijdens uw evenement, is het uiteraard mogelijk om alle dieetwensen aan ons door te geven. Alles om uw gasten een topevenement naar uw voorkeuren te kunnen bieden. Daarnaast beschikken wij over een schitterend geluidssysteem van Vision Acoustic, wat het echt geschikt maakt voor publieksevenementen en clubnachten. Natuurlijk hoeft dat niet het uitgangspunt voor uw reservering te zijn en bieden we ook diverse mogelijkheden voor een zakelijke bijeenkomst. Wilt u graag een netwerkborrel organiseren voor uw partners, klanten of collega’s? Denk dan aan De Heuvel Gallery in Tilburg voor een stijlvolle locatie.

feest locatie Tilburg

Praktisch gelegen feestlocatie Tilburg

Onze feestlocatie in Tilburg ligt op loopafstand van het centraal station en is uitstekend bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Om de hoek bevindt zich een (gratis!) bewaakte fietsenstalling en vele parkeergarages. Bij de Heuvel Gallery zorgen we dat u niet alle verantwoordelijkheid draagt voor uw evenement, en dat scheelt een hoop zorgen. We gaan altijd uitgebreid met u in gesprek om uw wensen en voorkeuren helder te krijgen en zijn altijd geheel transparant over het budget. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan, wel zo handig. Plan een vrijblijvende afspraak met ons in en kom gerust een keertje kijken bij onze feestlocaties in Tilburg!

Beleef een prachtige avond bij De Heuvel Gallery

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij staan u graag te woord. Bespreek uw voorkeuren met ons zodat wij een vrijblijvend voorstel kunnen maken, geheel afgestemd op uw wensen en budget. Wij organiseren met plezier een onvergetelijk feest in onze prachtige locatie in Tilburg! Neem snel contact met ons op zodat we samen kunnen bekijken hoe de desbetreffende dag of avond eruit gaat zien.

feestlocaties tilburg de heuvel gallery

Ervaring van anderen

“Ontzettend lekker en gezellig! Het warme én koude buffet was uitstekend verzorgd met heel veel keus en dus heel erg lekker. Aanrader om hier met een grote groep mensen te genieten van een gezellig en lekker avondje!”

Gemeente Tilburg

“Geweldige middag/avond gehad bij De Heuvel Gallery! Super verzorgde barbecue voor 100 personen. Zeer goede sfeer, kwaliteit en top bediening! Jullie hebben dit afdelingsuitje van Interpolis tot een succes gemaakt!”

Interpolis

Waarom voor ons kiezen?

Gastvrijheid

Multifunctioneel

Volledig ontzorgen

Professioneel

Contactformulier

Lees meer