Feestzaal Tilburg

Wilt u een bijzonder feest geven? Kies dan voor een dinnershow in Tilburg!

Feestzaal te huur Tilburg

Hebt u binnenkort iets te vieren? Dan kunt u er natuurlijk voor kiezen om het feest thuis te geven. Dit is echter vrij standaard. Daarnaast zijn er een aantal feesten die natuurlijk niet echt geschikt zijn om thuis te geven. Denk bijvoorbeeld aan een huwelijksfeest of een personeelsfeest. Ook voor het bereiken van een bijzondere leeftijd is het soms beter om een locatie buiten de deur te zoeken. Op zoek naar feestzaal Tilburg? De feestlocatie van De Heuvel Gallery is in dat geval zeker een aanrader.

Feestzaal Tilburg

Ervaring van anderen

“Ontzettend lekker en gezellig! Het warme én koude buffet was uitstekend verzorgd met heel veel keus en dus heel erg lekker. Aanrader om hier met een grote groep mensen te genieten van een gezellig en lekker avondje!”

Gemeente Tilburg

“Geweldige middag/avond gehad bij De Heuvel Gallery! Super verzorgde barbecue voor 100 personen. Zeer goede sfeer, kwaliteit en top bediening! Jullie hebben dit afdelingsuitje van Interpolis tot een succes gemaakt!”

Interpolis

Waarom voor ons kiezen?

Gastvrijheid

Multifunctioneel

Volledig ontzorgen

Professioneel

Contactformulier

Bel ons direct

Waarom een zaal van De Heuvel Gallery voor een dinnershow?

Zoekt u nog een locatie of ruimte voor als feestzaal in Tilburg? Dan bent u bij De Heuvel Gallery aan het juiste adres voor een zaal. Nu vraagt u ongetwijfeld af waarom u juist voor deze locatie of zaal moet kiezen. Zaalverhuur bij De Heuvel Gallery heeft een aantal redenen als feestlocatie. Allereerst biedt De Heuvel Gallery u een groot aantal mogelijkheden als feestlocatie. Zo kunt u voor het feest diverse ruimtes gebruiken. Zaalverhuur: de zaal wordt verhuurd op basis van de hoeveelheid personen die u verwacht en wat voor sfeer u wilt tijdens het feest. De verschillende ruimtes van deze feestlocatie bieden plaats aan groepen van verschillende groottes. Hierdoor maakt de locatie het mogelijk om een feest in Tilburg voor zowel een kleine of grote groep te geven, dus is zaalverhuur vergemakkelijkt.

We zijn ook echt goed bereikbaar!

De bereikbaarheid van onze zaalverhuur is goed. Naast het grote aantal mogelijkheden aan ruimte voor een feestzaal in Tilburg op deze locatie is De Heuvel Gallery ook goed bereikbaar. De locatie is namelijk gelegen in het centrum van Tilburg. Hierdoor kunnen bezoekers van het feest, de diner in Tilburg deze locatie met nagenoeg ieder vervoersmiddel bereiken.

  • personen met openbaar  vervoer;
  • personen per fiets;
  • personen met de auto

De feestlocatie van de Heuvel Gallery ligt bijvoorbeeld op loopafstand van het station. Hebt u geen zin om te lopen of bent u slecht ter been? Dan kunt u nog steeds met het openbaar vervoer komen naar de ruimte. Er bevindt zich namelijk een bushalte voor de deur van de feestlocatie. U kunt dus de bus pakken naar De Heuvel Gallery wanneer u met de trein arriveert op het Centraal Station van Tilburg. Ook per fiets kunnen gasten prima naar de feestlocatie van De Heuvel Gallery komen. In de directe omgeving van de feestlocatie is namelijk een bewaakte fietsenstalling te vinden. Komt u met de auto? Dan kunt u deze in één van de drie openbare parkeergarages in de buurt van de feestlocatie De Heuvel Gallery parkeren. Hierdoor is zaalverhuur bij De Heuvel Gallery zo makkelijk!

Laat jouw dinnershow volledig organiseren

Het organiseren van een dinnershow vooral een zakelijke is niet iets wat u dagelijks doet. Uiteraard wilt u niets in de zaal vergeten en mag het uw gasten straks aan niets ontbreken. Toch gebeurt dit vaak wel wanneer u de organisatie van een (zakelijke) dinnershow volledig voor eigen rekening neemt. Indien u een dinnershow in een zaal in Tilburg bij De Heuvel Gallery houdt, hoeft u hier echter niet bang voor te zijn. Waarom niet? Omdat u er ook voor kunt kiezen om de organisatie van uw dinnershow volledig uit handen te geven. De catering wordt dan volledig voor u gedaan.

Bij De Heuvel Gallery hebben ze inmiddels jarenlange ervaring voor wat betreft de organisatie van feesten en partijen. Ook hebben er al meerdere dinnershows plaatsgevonden. U weet dus zeker dat uw catering tot in de puntjes geregeld wordt wanneer u kiest voor De Heuvel Gallery. Uiteraard trekt het zalencentrum bij de organisatie van uw dinnershow niet volledig zijn eigen plan. Het feest en de catering wordt altijd georganiseerd in nauw overleg met u. Zodoende wordt het dus echt een dinnershow zoals u zelf in uw hoofd hebt. En dat terwijl u zelf niets hoeft te regelen voor jouw dinnershow in Tilburg!

Wat wordt er geserveerd tijdens een dinnershow in Tilburg?

Wilt u een dinnershow in Tilburg houden bij De Heuvel Gallery? Dan bent u vast en zeker benieuwd naar wat er geserveerd wordt bij de catering in de zaal tijdens de show. Bezoekers van een dinnershow kunnen eigenlijk altijd kiezen uit een ruim aanbod aan etenswaren. Er wordt doorgaans bij de catering namelijk een buffet in de zaal geserveerd. Het buffet bevat een grote variatie aan voedsel. Hierdoor is er eigenlijk voor iedereen altijd wel iets smakelijks te vinden. Ook voor kinderen is er tijdens een dinnershow in Tilburg genoeg te eten. Er wordt namelijk rekening gehouden met de aanwezigheid van kinderen. U hoeft er dus niet bang voor te zijn dat zij niets van wat er geserveerd lusten.

Hebt u speciale wensen of eisen bij het huren of de catering van een feestzaal in Tilburg? Geef dit dan vooral door aan De Heuvel Gallery. Wanneer het tijdig aangegeven wordt, kan De Heuvel Gallery namelijk rekening met u en/of uw gasten houden. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer u een speciale zaal zoekt, u zwanger bent, een dieet volgt of allergisch bent voor bepaalde producten. Organiseert u zelf een dinnershow in een zaal in Tilburg bij de locatie van De Heuvel Gallery? Dan kun u in het voortraject natuurlijk al aangeven wat uw wensen ten zaanzien van de zaal zijn. Uiteraard doet De Heuvel Gallery er alles aan om zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen voor uw dinnershow in Tilburg.

https://www.wateenlocatie.nl/

Lees meer