Zaalverhuur Tilburg

Een bijzondere, maar praktische zaal huren in centrum Tilburg? Bij De Heuvel Gallery in Tilburg vindt u diverse zalen die geschikt zijn van 100 tot 15oo personen.

Organiseert u een huwelijksfeest, personeelsfeest of ander evenement en bent u op zoek naar een geschikte zaal? Dit is vaak geen eenvoudige klus. We hebben diverse zalen, geschikt voor ieder evenement tussen de 100 en 1500 personen. Zowel voor feesten voor grote groepen als een feest in klein gezelschap bent u hier aan het juiste adres. Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Neem contact op en we nemen graag uw wensen door!

zaalverhuur tilburg

Een zaal huren in Tilburg?

Het afhuren van zalen midden in de binnenstad van Tilburg kan een lastige opgave zijn. Gelukkig hebben wij een geheel verbouwde feestlocatie ter beschikking zodat u uw huwelijksfeest, personeelsfeest, netwerkborrel of nieuwjaarsreceptie in een stijlvolle en gezellige zaal in Tilburg kunt laten plaatsvinden. Wij bieden zaalverhuur in Tilburg vanaf 100 tot 1500 bezoekers waardoor het mogelijk is om evenementen te organiseren voor grotere groepen. Als u bij ons een feestzaal huurt kunnen we ook meerder zalen aan elkaar koppelen: zo creëren we een leuke doorloop voor al uw gasten in onze diverse zalen in Tilburg.

Overzicht van onze zalen

Vergaderzaal

4 tot 40 personen

Vergaderzaal

Zaal voor 4 tot 40 personen

Gelegenheid

Tot 100 personen

Gelegenheid

Zaal voor 100 personen

Pub

20 tot 150 personen

Pub

Zaal voor 20 tot 150 personen

Café de Nachtwacht

30 tot 80 personen

Nachtwacht

Zaal voor 30 tot 80 personen

Binnentuin

30 tot 120 personen

Binnentuin

Zaal voor 30 tot 120 personen

Club

120 tot 220 personen

Club

Zaal voor 120 tot 220 personen

Main

250 tot 500 personen

Main

250 tot 500 personen

Lounge

Lounge

Extra ruimte ter uitbreiding van uw evenement

Smikken & Smullen

tot 60 personen

Smikken & Smullen

Tot 60 personen

Ontdek de vele mogelijkheden voor een zaal in Tilburg

De Heuvel Gallery zorgt er graag voor dat alles aansluit op uw wensen en voorkeuren. Wilt u een feestzaal huren in Tilburg? Profiteer dan van onze flexibiliteit. Naast uitgebreide keuzes in dranken, bieden wij uw gezelschap ook graag wat hapjes aan. Uiteraard is het mogelijk om alle dieetwensen door te geven zodat uw gasten kunnen genieten van al het heerlijks wat we serveren. Ook beschikken wij over een uitstekend geluidssysteem van Vision Acoustic, waardoor u ook voor echte publieksevenementen en clubnachten een zaal kunt huren in Tilburg.

Naast het opzetten van diverse feesten, hebben we veel ervaring in het organiseren van grote zakelijke bijeenkomsten. Hiervoor kunt u ook uiteraard de ideale zaal in Tilburg bij ons vinden. Denkt u aan een netwerkborrel voor uw klanten, collega’s of partners? Huur dan een stijlvolle zaal in het centrum van Tilburg en bezorg een waardevolle dag voor uw zakenrelaties.

zaal huren tilburg

Praktisch gelegen feestzaal in Tilburg

Als u een zaal wilt huren in Tilburg is het niet alleen belangrijk dat de feestzaal zelf helemaal aansluit op uw wensen, de ligging van de locatie is ook van belang om al uw gasten of bezoekers prettig te kunnen ontvangen. De Heuvel Gallery heeft een optimale ligging in het centrum van Tilburg. Om de hoek bevindt zich een (gratis!) bewaakte fietsenstalling en diverse parkeergarages, daarnaast is onze feestzaal uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer door een bushalte voor de deur. Ons mooie pand ligt op een steenworp afstand van het Centraal Station waardoor het in vijf minuutjes te lopen is. Ideaal voor het huren van zalen in Tilburg!

De Heuvel Gallery bezorgt u een fantastische avond

Bij De Heuvel Gallery zorgen wij ervoor dat u niet alle verantwoordelijkheid draagt en denken we graag actief met u mee over het huren van een zaal in Tilburg. Bent u benieuwd naar de vele opties? Vraag dan vrijblijvend een voorstel aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn transparant over de mogelijkheden en het budget waardoor u op het einde niet voor verrassingen komt te staan. Kom gerust eens langs op onze feestlocatie en wie weet organiseert u hier uw volgende evenement!

feestzaal tilburg

Ervaring van anderen

“Ontzettend lekker en gezellig! Het warme én koude buffet was uitstekend verzorgd met heel veel keus en dus heel erg lekker. Aanrader om hier met een grote groep mensen te genieten van een gezellig en lekker avondje!”

Gemeente Tilburg

“Geweldige middag/avond gehad bij De Heuvel Gallery! Super verzorgde barbecue voor 100 personen. Zeer goede sfeer, kwaliteit en top bediening! Jullie hebben dit afdelingsuitje van Interpolis tot een succes gemaakt!”

Interpolis

Waarom voor ons kiezen?

Gastvrijheid

Multifunctioneel

Volledig ontzorgen

Professioneel

Contactformulier

Lees meer