Zaalverhuur Tilburg

Wilt u een bijzonder zaal huren? Kies dan voor een van zalen van de Heuvel Gallery in Tilburg!

Voor een huwelijksfeest, personeelsfeest of ander evenement wordt vaak een zaal afgehuurd. Het is echter niet bepaald makkelijk om een geschikte locatie voor uw feest of evenement te vinden. Bent u specifiek op zoek naar zaalverhuur in Tilburg? Kies dan voor ons! Zowel voor feesten voor grote groepen als een feest in klein gezelschap bent u hier aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar wat de Heuvel Gallery u allemaal te bieden heeft? Neem contact met ons op.

zaalverhuur tilburg

Een prachtige zaal huren in Tilburg?

Het afhuren van zalen midden in de binnenstad van Tilburg kan een lastige opgave zijn. Gelukkig hebben wij een geheel verbouwde feestlocatie ter beschikking zodat u uw huwelijksfeest, personeelsfeest, netwerkborrel of nieuwjaarsreceptie in een stijlvolle en gezellige zaal kunt laten plaatsvinden. Wij bieden zaalverhuur in Tilburg vanaf 100 tot 1500 bezoekers waardoor het mogelijk is om evenementen te organiseren voor grotere groepen. Als u bij ons een feestzaal huurt kunnen we ook meerder zalen aan elkaar koppelen: zo creëren we een leuke doorloop voor al uw gasten.

Ontdek de vele mogelijkheden

De Heuvel Gallery zorgt er graag voor dat alles aansluit op uw wensen en voorkeuren. Wilt u een feestzaal huren in Tilburg? Profiteer dan van onze flexibiliteit. Naast uitgebreide keuzes in dranken, bieden wij uw gezelschap ook graag wat hapjes aan. Uiteraard is het mogelijk om alle dieetwensen door te geven zodat uw gasten kunnen genieten van al het heerlijks wat we serveren. Ook beschikken wij over een uitstekend geluidssysteem van Vision Acoustic, waardoor u ook voor echte publieksevenementen en clubnachten een zaal kunt huren in Tilburg.

Naast het opzetten van diverse feesten, hebben we veel ervaring in het organiseren van grote zakelijke bijeenkomsten. Denkt u aan een netwerkborrel voor uw klanten, collega’s of partners? Huur dan een stijlvolle zaal in het centrum van Tilburg en bezorg een waardevolle dag voor uw zakenrelaties.

zaal huren tilburg

Praktisch gelegen feestzaal in Tilburg

Als u een zaal wilt huren in Tilburg is het niet alleen belangrijk dat de feestzaal zelf helemaal aansluit op uw wensen, de ligging van de locatie is ook van belang om al uw gasten of bezoekers prettig te kunnen ontvangen. De Heuvel Gallery heeft een optimale ligging in het centrum van Tilburg. Om de hoek bevindt zich een (gratis!) bewaakte fietsenstalling en diverse parkeergarages, daarnaast is onze feestzaal uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer door een bushalte voor de deur. Ons mooie pand ligt op een steenworp afstand van het Centraal Station waardoor het in vijf minuutjes te lopen is. Ideaal!

De Heuvel Gallery bezorgt u een fantastische avond

Bij De Heuvel Gallery zorgen wij ervoor dat u niet alle verantwoordelijkheid draagt en denken we graag actief met u mee. Bent u benieuwd naar de vele opties? Vraag dan vrijblijvend een voorstel aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn transparant over de mogelijkheden en het budget waardoor u op het einde niet voor verrassingen komt te staan. Kom gerust eens langs op onze feestlocatie en wie weet organiseert u hier uw volgende evenement!

feestzaal tilburg

Ervaring van anderen

“Ontzettend lekker en gezellig! Het warme én koude buffet was uitstekend verzorgd met heel veel keus en dus heel erg lekker. Aanrader om hier met een grote groep mensen te genieten van een gezellig en lekker avondje!”

Gemeente Tilburg

“Geweldige middag/avond gehad bij De Heuvel Gallery! Super verzorgde barbecue voor 100 personen. Zeer goede sfeer, kwaliteit en top bediening! Jullie hebben dit afdelingsuitje van Interpolis tot een succes gemaakt!”

Interpolis

Waarom voor ons kiezen?

Gastvrijheid

Multifunctioneel

Volledig ontzorgen

Professioneel

Contactformulier

Bel ons direct

Kleine ruimtes voor intieme feestjes in Tilburg

Sommige feestjes kunt u prima op een kleine locatie vieren. Zo kiezen veel bedrijven ervoor om een personeelsfeest op de locatie van het bedrijf te houden in plaats van een zaal te huren. Ook verjaardagen worden vaak thuis gevierd. Wilt u wel eens een andere invulling geven aan uw feest wat de locatie betreft, maar is het gezelschap betrekkelijk klein? Dan denkt u waarschijnlijk niet snel aan een zaal huren in Tilburg. Bij De Heuvel Gallery kunt u echter ook al terecht voor het huren van een zaal voor een feest met kleine groepen in Tilburg. Dit zalencentrum in Tilburg beschikt namelijk over een aantal zalen die perfect zijn voor intieme feestjes, zoals een receptie, verjaardag of afstudeerfeest als locatie.

Zo kunt u bij De Heuvel Gallery in Tilburg kiezen om zaal Pub te huren. Deze zaal heeft plek voor 20 tot 150 mensen als feestlocatie en straalt een huiselijke sfeer uit. U kunt zowel dansen als zitten in de Pub. Er is daarnaast een grote bar aanwezig en het is mogelijk de ruimte in tweeën te delen. Wilt u juist een feest in een kroegsfeer? Dan is de Nachtwacht huren meer wat voor u. Deze feestlocatie telt twee verdiepingen, waardoor u er prima een feest kunt geven met 30 tot 80 genodigden. Er is een bar, voldoende gelegenheid om te dansen en uw gasten kunnen er ook rustig zitten. Bovendien heeft de Nachtwacht in Tilburg een eigen ingang, waardoor u wat meer privacy tijdens uw feest hebt. Wilt u het wat luxueuzer? Kies dan voor de Gelegenheid. Deze zaal is chique aangekleed en u kunt de catering aan ons overlaten door er een buffet of diner op laten dienen. Tot slot kunt u in Tilburg ook nog kiezen om de Binnentuin te huren, dit is anders dan een normale zaal. Deze ruimte vindt u in het hart van het zalencentrum, waardoor het er altijd windstil is. Ook is de tuin overdekt. U hoeft dus niet bang te zijn voor een nat pak. De binnentuin biedt plek aan 30 tot 120 mensen.

Groot gezelschap? De Heuvel Gallery heeft ook zalen voor honderden personen!

Weet u al dat er honderden personen op uw feest komen? Dan bent u natuurlijk op zoek naar een grotere zaal om alle mensen in kwijt te kunnen. Geen paniek, want voor een grote zaalverhuur in Tilburg met bijvoorbeeld catering bent u bij De Heuvel Gallery ook aan het juiste adres. Zo vindt u hier twee zalen die u kunt huren, die zich uitstekend lenen voor feesten of bijeenkomsten voor grote groepen.

  • De Salon: dit is de grootste ruimte van deze zaalverhuur in Tilburg. In deze ruimte kunt u maximaal man kwijt. De zaal wordt vanaf 250 man verhuurd. De salon leent zich goed voor personeels- en huwelijksfeesten, maar kan door zijn veelzijdigheid eigenlijk gebruikt worden voor nagenoeg alle feesten. Deze zaal beschikt over een dj-booth, kwalitatieve geluids- en lichtinstallatie en er zijn twee grote bars aanwezig.
  • De Acapulco: deze zaal leent zich uitstekend voor feesten en partijen van 120 tot 220 mensen. De Heuvel Gallery zorgt ervoor dat de Acapulco volledig wordt ingericht naar uw wensen. Door de inrichting van de zaal en de grote hoeveelheid ruimte die deze herbergt, kunt u hier zonder problemen door de catering een buffet op laten dienen. U kunt deze ruimte ook huren voor onder andere een (bedrijfs)presentatie.

Zaalverhuur in Tilburg voor vergaderingen

Bij zaalverhuur in Tilburg denken veel mensen vaak aan een feestlocatie. De Heuvel Gallery is inderdaad een uitstekende locatie voor feesten en partijen, maar u kunt hier ook terecht voor een vergadering. Zo vindt u in dit zalencentrum in Tilburg ook een speciale vergaderruimte.

Grote of kleine vergaderruimte nodig?

Deze zaal kunt u huren voor minimaal 4 tot maximaal 40 zitplaatsen . Uiteraard ontbreekt het u aan niets wanneer u een vergadering bij deze zaalverhuur in Tilburg houdt. Er is een flip-over aanwezig, evenals een beamer. Daarnaast staat er een koelkast en koffiezetapparaat in deze zaal.

Wilt u vergaderen met meer dan 40 personen? Dan betekent het niet dat u De Heuvel Gallery direct links kunt laten liggen. Er kan namelijk ook nog een vergadering belegd worden in de Gelegenheid, één van de andere ruimtes van De Heuvel Gallery. In deze zaal kunt u gemakkelijk met 100 mensen terecht. De Gelegenheid leent zich ook uitstekend voor een zakelijke lunch of een zakelijk diner, waarbij wij de catering ook kunnen doen. Kortom: U kunt hier zonder problemen een vergadering beleggen in zowel een groot als een klein gezelschap.

Uitstekende bereikbaarheid

De Heuvel Gallery is een uitstekende uitvalsbasis voor feesten, partijen en vergaderingen. Veel mensen kiezen voor deze zaalverhuur in Tilburg vanwege de vele mogelijkheden. Ook de bereikbaarheid naar onze locatie speelt echter mee. Tilburg mag dan vrij zuidelijk in Nederland liggen, maar De Heuvel Gallery is toch goed bereikbaar.

Met de auto, openbaar vervoer of de fiets?

Mensen die met de auto naar deze locatie komen, kunnen hun voertuig parkeren in één van de drie openbare parkeergarages in de omgeving. Komt u met de trein? Ook dat is mogelijk, want De Heuvel Gallery ligt slechts op een paar minuten lopen van het Centraal Station. Vindt u dit toch te ver om te lopen? Geen probleem, want er zit een bushalte voor de deur van De Heuvel Gallery. Met de fiets kunt u deze zaalverhuur in Tilburg ook makkelijk bereiken. Het stallen van uw fiets is ook geen probleem, want er zit een bewaakte fietsenstalling in de buurt.

https://feestjegeven.nl/

Lees meer